De meest complete tegel en sanitair showroom in Zeeland

Onze showroom is de grootste en meest complete van Zeeland. U vindt hier meer dan 2000 soorten vloertegels, wandtegels en keramisch parket in alle prijsklassen, soorten en maten. Maar u kunt ook terecht voor een groot assortiment sanitair. Van badmeubels, kranen en radiatoren tot baden, closets, fonteinen en douches.

Alle toonaangevende merken zijn vertegenwoordigd. U ontdekt hier de nieuwste trends en verschillende stijlen in een aantal compleet geïnstalleerde badkamers en uitgebreide wand- en vloertegel presentaties. Bij ons vind u enkel het beste wat in de verschillende prijsklassen te vinden is.

Met trots kunnen wij zeggen dat Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist de grootste showroom van Zeeland heeft!

Om nog langer plezier te hebben van uw tegels biedt Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist het complete assortiment van het merk Lithofin. Dit is een serie speciale producten voor het reinigen, beschermen en het onderhouden van keramiek, kunst- en natuursteen vloeren.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Wij van Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist denken met u mee en geven u graag een deskundig, op maat gemaakt advies.

Klik hier voor een greep uit onze collectie. Kom naar de showroom om al onze producten te bekijken en te kiezen: Mr. F.J. Haarmanweg 2 te Terneuzen. U bent van harte welkom!