K&J Dieleman, al meer dan 15 jaar uw tegelspecialist

K&J Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist uit Terneuzen (Zld) realiseert dagelijks een opvallend stuk vakwerk. Bij zowel particulieren als bij  aannemers of overheidsinstellingen worden de beste en fraaiste wand- en vloertegels geplaatst.

K&J Dieleman bestaat uit Ko en Johnny Dieleman. Geen broers overigens, hoewel de naam Dieleman dat wel even doet vermoeden.

Geschiedenis

Ko is in 1973 gaan werken in de bouw als metselaar. Zijn toenmalige werkgever voerde alles zelf uit, dus ook het tegelwerk. Daar heeft Ko het vak tegelzetter geleerd. Na vele omzwervingen is Ko in 1992 “Tegelzetbedrijf Dieleman” gestart.
Johnny is in 1982  begonnen in de bouw. Met een timmer- en een metseldiploma is hij gestart als metselaar: metselen, voegen, stucadoren, tegelen en betonwerk. Op de bouwplaats vondt hij het facinerend hoe een tegelzetter van een kale muur altijd weer iets moois maakte. Toen hij in 1994 de kans kreeg om tegelzetter te worden heeft hij die met beide handen aangegrepen.

Het is een prachtig vak, een passie. Het werken met mooie materialen resulteert elke keer weer in een eindresultaat waar wij trots op zijn.

Op 1 januari 2000 hebben Ko en Johnny samen Tegelzetbdrijf K&J Dieleman opgericht. Het enige erkende tegelzetbedrijf in Zeeland, iets waar ze bijzonder trots op zijn! In 2002 is de showroom geopend. Deze is uitgegroeid tot de grootste en meest complete showroom van heel Zeeland!  In 2015 is de naam gewijzigd in K&J Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist. 

Het is toch altijd mooi om een oude versleten badkamer binnen enkele dagen om te toveren tot een prachtige ruimte.

Officieel SGAT-erkend

SGAT erkendOp dinsdag 23 februari 2010 heeft K&J Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist de SGAT-erkenning ontvangen. De SGAT-erkenning fungeert als een kwaliteitscertificaat, dat opdrachtgevers zekerheid geeft over de uitgevoerde werkzaamheden van tegelzetters. Daarmee behoort K&J Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist tot de selecte groep van SGAT-erkende tegelzetbedrijven in Nederland.

K&J Dieleman Tegel- en Sanitairspecialist is het eerste erkende Tegelzetbedrijf van de provincie Zeeland.